neděle 11. prosince 2011

A tim to všechno začíná...

Nedávno jsem zjistila, že je to už téměř 8 let, co se aktivně pohybuji na internetech. Za tu dobu jsem nevytvořila jediný blog a ochuzovala tak své okolí o hromadu přínosných informací. Prostor na FB shledávám v tomto těžce nedostatečný. Stejnou dobu navštěvuji i rozličná diskuzní fóra, především pak nyx a hofyland - tim pádem se mohu chlubit (internetovym) doktorátem z psychologie, patentem na rozum a dokonalym přehledem především ze světa gastronomie a módy. Byl by hřích nepředávat takové zkušenosti dál!

Na blogu budu tedy vystavovat veškerá svá moudra, užitečné návody, večerní myšlenkové výblitky a hromadu dalších veledůležitých věcí. Pokud mě bude čekat hodně studijních zkoušek, možná se tu objeví i nějaká ta recenze na anime, film či knihu. Před dávnými časy jsem dokonce psala povídky, básničky a podobný nesmysly - to jsem ještě tehdá uměla celkem obstojně česky. Bohužel internety zapracovaly a já budu mít teď co dělat, aby byl můj psaný projev alespoň trochu čitelný. Čeká nás tu tedy pořádná válka nervů. A já věřím, že v ní zvítězim - takže hurá do boje!

P.S. - němčiny si nevšímat, je to prostě taková moje osobní úchylka (jednou o nich napíšu asi článek). Občas prostě používám v běžný komunikaci cizí termity, tady tomu nebude jinak :)

4 komentáře: