úterý 18. března 2014

TAG: Rozhodně ne!

    Jelikož jsem opět líná psát a ještě línější přehrávat si z mobilu fotky z posledních kulturních akcí, co jsem navštívila, zaplním prázdné místo ve svém deníčku dalším tagem. Tentokrát o věcech, co mě nasíraj a přes co prostě nejede vlak!



Oblečení

Jistě existuje celá řada módních kreací, co bych na sebe snad nikdy nevzala, ale co mě vytáčí mnohem víc, jsou všechny ty módní policie a individua mající pocit, že do toho mohou ostatním kecat. Jestli existuje na světě větší peklo než mimibazar, pak právě tyhle slepice, co si myslí, že se díky svému "vytříbenému" vkusu mohou nad ostatní povyšovat. Jisté nejmenované stránky se už naštěstí ve většině případů zaměřily spíše na praktické tipy (což docela oceňuji), ale na ty výlevy několik let zpátky po internetech člověk nezapomene. A ještě tak hodnotit povahu člověka na základě oblečení, to je vůbec nadmíru srandovní :))


Jídlo

Už odmalička jsem byla všežravec a doteď mám ráda pestrou stravu. Někomu možná vyskakují pupínky po brokolici či rajčatech, se mnou podobné věci provádí mastná a hutná jídla. Dát si někdy po třetí hodině odpolední řízek obvykle znamená probuzení v časných ranních hodinách a kontrola obsahu žaludku v míse. Možná je nakonec dobře, že mám problém podobná jídla strávit a spíše tak inklinuji ke zdravé stravě.


Hudba

Zrovna před chvilkou jsem pod další bláznivý klip od Babymetalu napsala, že jsou snad jen dva úhlavní nepřátelé mého hudebního hluchu: korejský pop a Šlágr TV, ačkoliv nepochybuji o tom, že až vyměním tenisky za papuče, bude všecko úplně jinak :)

Vůně a zápachy

Krom takových těch klasik, jako je zápach "bezdomoviny" v noční tramvaji, kočičích hovínek a podobných libůstek, to určitě bude růžové aroma v zákuscích. Nějakým záhadným způsobem mě tato vůně nesmírně irituje, ačkoliv k obyčejným růžím na zahradě si vždycky přivoním velmi ráda. Ještě mě pak napadá smrad přepáleného oleje a mastnoty obecně, což úzce souvisí s druhým bodem.

Roční období

Dříve bych řekla, že léto, neboť slunce nedělá mé počítačové pokožce zrovna nejlépe, ale po třech týdnech strávených v Indii jsem musela tak nějak přehodnotit svůj názor na to, co je vlastně teplo :) Takže to teď asi schytají jarní plískanice, ohyzdná šedá čvachta a všudypřítomné hromady bordelu, co lidé stihli během zimy do sněhu naházet.

Sladkosti

Sladkosti jako předmět nelibosti?! No to snad né! :) Leda by byla řeč o kupovaných dortech s lacinými tukovými náplněmi, to je prostě strašný blivajz. A polský čokolády!

Fakt je tohle dort? :-O

Youtube a blogy

Poté, co jsem si konečně nainstalovala AdBlock, je mi na tom světě zase o něco lépe :) Teď mě může točit leda tohle:



McDonalds

Mekáč a další fastfoody jsou dost kekel. Ale tady mají aspoň celkem slušný zmrzliny :))


Lidé

Tohle téma by snad bylo i na samostatný článek. Co opravdu nesnesu, jsou falešní lidé. Tací, co jsou schopní se léta tvářit jako vaši přátelé a blízké osoby a pak, když jednou dojde na lámání chleba, odkryjí, co se skrývá pod maskou. Není ani nutné dodávat, že to není tak dávno, co jsem podobné jedince ve svém okolí odhalila. Asi mám na ty lidi fakt blbej čuch. K tomu ještě přidávám otravné jedince, co sežrali šalamounovo hovno, "sem_pořád_nad_věcí" chudáky a finanční poradce okrádající lidi, zrůdy týrající zvířata, psychické tyrany, nenávistná a nepřející hovádka, uvědomělé soudružky,....oh bože, fakt nenávidim lidi :D


Celebrity

Sereblity jdou většinu času mimo mě. Vlastně ani netuším, koho momentálně u nás za celebritu považujeme. Sem tam si pochopitelně přečtu nějaké ty bulvární plátky, zasměji se nad Ornellou Štikovou (ta už ale teď asi není moc v kurzu, co?), ale záhy to obvykle zapomenu. Mám pár vlastních idolů a s těmi si bohatě vystačím. A stále vlastně i nějaký ten vlastní život, abych se nemusela přiživovat nad osudy druhých a láteřit nad tím, že si zase nějaká modelka koupila za sto tisíc kabelku :D



Vlasy

S nimi je to podobné, jako s módou :) Pokud nejsou mastné, nesmrdí, je to každého věc. Přirozeně jsou mi tedy proti srsti květáky a oživující melírky, který v 99% případů dopadají fakt šíleně. Ha pravda, vzpomněla jsem si ještě na novější "ombré" trend. Už ten samotný termit mě neuvěřitelně nasírá, nemůžu ho ani slyšet, natož to mít na hlavě :))



Párty

Nechodím na párty. Maximálně na čajové (pivní) dýchánky s několika málo dobrými přáteli. Dostat mě na nějakou větší akci je takřka nemožné. Představa, že se přede mnou budou uculovat cizí lidé a předstírat, jak moc mě mají rádi a možná něco podobného vyžadovat ode mne, je vskutku děsivá :D A opít se mohu stejně dobře doma, když je to náhodou potřeba.

Jízda autem

Nemám řidičák a nakonec je to možná i dobře. Bojím se, že by se ze mě stal pirát silnic s tím, jak zbožňuji rychlou jízdu. Co bych ovšem nesnesla, je řidič pod vlivem, na to jsem na sebe moc opatrná. Když už se mám zabít, tak raději vlastní vinou :)

Rodiče

Sama nemám s výchovou dětí zatím zkušenosti, tak bych si nerada hrála na chytrou, ale co mě točí, jsou nezodpovědné matky, co raději tráví svá volná odpoledne v nákupních centrech slepičením s kolegyněmi místo toho, aby vzaly své děti někam do přírody. Případně tyranky, co do svých ratolestí cpou hnusy z mekáče nebo nedejbože čínský nudlový polívky. Taktéž přílišná sterilita nikomu příliš nesvědčí.

Instagram

Instagram nehejtuju, sama tam mám účet a házim si tam svoje žrádla a především kočky. Sleduji tam pár zajímavých profilů, které zkontroluji tak co 14 dnů a tím to hasne. Nežiju tím, tak mě to nemá šanci nějak obtěžovat :)




Žádné komentáře:

Okomentovat