středa 2. dubna 2014

Jarní úklid!

    A je to tady. Venku začíná být konečně snesitelně teplo, ptáčci zpívají, děcka se muckají a cítím neodkladnou potřebu vyvětrat své skříně a udělat si pořádek v počítači. Takže místo toho, abych si užívala své poslední dny volna třeba hraním Mass Effectu, pobíhám z pokoje do pokoje a třídím věci...



   Začínám mít dojem, že člověk je skutečně nějakým způsobem naprogramovaný a nemá moc cenu se tomu vzpouzet. Navíc na sebe mohu být hrdá, opět se mi podařilo zlikvidovat minimálně třetinu svého oblečení, které ihned putovalo do příslušného kontajneru diakonie. Pořád bych toho mohla vyházet víc, ale mám k některým těm starým kouskům (zvlášť svetrům od babičky!) prostě silný citový vztah, takže to s nimi zkusím zase za rok :)

A jako vždy se mi podařilo najít i několik zašantročených věcí, na jejichž existenci jsem buď úplně zapomněla, nebo je považovala za téměř ztracené. Vypíchla bych třeba naprosto epesní poloprůsvitné tričko, které jsem měla na svém úplně prvním rande, když mi bylo nějakých 15 let :D Mezi starými svetry byla též zastrčená jedna fajná goťácká sukně, kterou určitě zužitkuji na některém z chystaných steampunkových outfitů a trenýrky mého ex. Přemýšlím, zda se vůbec budu ještě obtěžovat mu je vracet (byl to tehdá takový pitomý dárek ode mě ještě z hodně mladických let), nebo si je nechám na spaní.

Už mi vlastně chybí jen projít boty. Doufám, že při zběžné kontrole zjistím najdu nějaké vážné nedostatky, abych měla dobrou výmluvu k utrácení. Minimálně naprosto nutně potřebuji černé letní sandálky na klínku. Za práci by se měl člověk vždycky nějak odměnit. Tentokrát jsem se rozhodla rozšířit své portfolio kabelek, přeci jen je potřebuji pro úspěšné zdolávání přijímacích pohovorů ;))

Tady je! Je černá a z boku jsou kytky! win-win kombinace :))

Tak, je zase na čase se do něčeho pustit, dokud jsem tak hyperaktivní. Pak už budu mít snad i nárok na lenošení u nových anime seriálů, abych si zase rozšířila obzory :) Navíc se musím ještě porozhlédnout po nějakých zajímavých receptech na víkend, abych udělala na svého chlapce dojem. Mám takové neblahé tušení, že zrovna novou kabelku moc neocení :))

4 komentáře:

  1. Gratuluju k úspěšné likvidaci části šatníku :D
    Kabelka je překrásná - skvělý výběr!~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem za ní hrozně ráda, je dostatečně prostorná, aby se mi do ní vešly všechny moje krámy :D

      Vymazat
  2. Nj, úklid je nutnost a u mě je díky stěhování opravdu generální. :D Jinak kabelka je nááádherná :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě děsně líná a nejradši bych vůbec nic neuklízela, do skříní po nějaké době začínám oblečení prostě nějak házet a nezatěžuji se tim :) jen to jaro je nějaká výjimka :) A děkuji!

      Vymazat