čtvrtek 6. března 2014

A Beginner's Guide to Irrational Behavior

    Dnešní post bude skutečně jen informativního charakteru :) Konečně jsem se odhodlala k registraci do vzdělávacího projektu Coursera. Díky němu přístup k celé řadě zajímavých přednášek a kurzů mnoha prestižních univerzit a dalších vzdělávacích institucí. Většina z nich je zadarmo, ale najdou se zde i takové, které mají oficiální akreditaci a je tedy možné si za poplatek nechat vystavit certifikát o jejich absolvování. Dalším tematicky spřízněným webem je pak Udacity, kde bych měla mít svůj účet taky :)
Prvotním impulzem byl však chystaný 8 týdenní kurz mého oblíbence Dana Arielyho, jehož blog je již teď nedílnou součástí mých odpoledních kávových dýchánků. A Beginner's Guide to Irrational Behavior začne 11. března a na stránkách kurzu se již začínají objevovat první materiály. Jsem skutečně zvědavá, zda se mi podaří překonat mé prokrastinační tendence a zvládnu ho dotáhnout až do konce (a odměním se certifikátem). Naštěstí na to nebudu sama, tak by mě to mohlo motivovat o něco více ;) 
Pokud i vás toto téma zajímá, neváhejte a přihlašte se. Danovy přednášky jsou opravdu zábavné a na profesionální úrovni, nutná je jen jistá znalost angličtiny. Sama sebe však nepovažuji zrovna za experta a zatím jsem nenarazila na jediný zádrhel. Takže studiu zdar!

2 komentáře:

  1. Pôsobiace ešte pomerne zaujímavo:
    trošku východu - https://www.coursera.org/course/psychbuddhism
    overený certifikát- https://www.coursera.org/course/psy
    a tos mala asi - https://www.coursera.org/course/socialpsychology
    a jednoznačne geniálny názov: https://www.coursera.org/course/russians

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za další tipy, podívám se na ně! :)) Jinak je ti doufám jasné, že musíš převzít část zodpovědnosti za to, žes mě do toho navrtal? ;)

      Vymazat