sobota 17. května 2014

TOP 5 za duben

    Abych celý dnešní večer netrávila jen shromažďováním obrázků z internetů, rozhodla jsem se vymyslet si tu další rubriku, kam budu moct cpát drobnosti, které mě za poslední měsíc nějakým způsobem potěšily. Bylo by to příliš málo materiálu pro samostatný článek, ale zase by byla škoda se o to nepodělit ;)



1. Sprcháč Dermacol Aroma Ritual - Hrozny s limetkou

Jak obvykle opravdu nerada rozhazuju svoje úspory za všechny možný kosmetický sráče, najde se i pár výjimek (které mě samozřejmě taky nezruinují :)). Nejoblíbenějším produktem z poslední doby je jednoznačně tenhle sprcháč, dokonce mám jeho vůni tak moc ráda, že se díky němu sprchuji mnohem častěji! :-D Zavoněl i mému chlapci, což je taky jednoznačné plus. Navíc je kombinace hroznů s limetkou opravdu nevšední a řekla bych, že se jen tak neomrzí :)






2. Lotus sušenková pomazánka

To jsem takhle vyrazila do krámu pro marmeládu na mé oblíbené tousty a z regálu se na mě usmívala tahle dobrota. A ještě ve slevě. Za pade jsem to tam fakt nemohla nechat :) kdo miluje Lotus sušenky ke kávě, vypěstuje si na tomhle asi docela slušnou závislost. Na rozdíl od nutelly a podobných kekelů není tahle pomazánka tak přeslazená, což beru jako další plus. Jenom na zdravé stravě bych asi vážně nevydržela :)




 3. Seriál Broen

Na sklonku měsíce se mi konečně podařilo dokoukat druhou sérii vynikající nordic noir detektivky zvané Broen. Musím uznat, že finále poslední řady bylo opravdu grandiózní a nemohu se dočkat pokračování. Řekla bych, že v některých ohledech Broen strčí do kapsy i takové perly jako je True Detective. Vůbec jsem těm severským seriálům teď přišla na chuť, takže se v příštím shrnutí možná dočkáte podobné reklamy. Kdo by snad ještě váhal, ať si pustí Hollow talk, který byl v obou sériích použit pro intro a dokonale navozuje atmosféru na koukání :)
Dokonce jsem se kvůli tomu všemu naprosto vykašlala na GoT, nějak mě ta "ejčbíovská" nutnost cpát do každého dílu určitý počet záběrů na ženská ňadra a koitus začala srát. Ne, že bych byla puritán, ostatně i v Broen na nějaké ty erotické scény dojde, ale co je moc....

4. Práce!

Může to znít sice divně, ale fakt jsem ráda, že jsem nemusela strávit hledáním dobrýho jobu celé své mládí. Ač jsem často ze všech těch školení pěkně utahaná, nějak začínám cítit, že se vše ostatní obrací k lepšímu. Cítím se mnohem lépe, aktivněji, mám opět chuť se pouštět do hromady nových věcí (na které si budu muset nějak udělat čas :D), začala jsem zase vařit a pohybuji se v zajímavé skupině lidí. Navíc opravdu nutně potřebuji šušně na všechny ty paruky a další nezbytné kostýmové propriety. Ráda bych si pořídila i šicí stroj, abych si mohla i něco zbastlit sama :) třeba v sobě objevím nějaký další skrytý talent :)


5. Hnusný fotky na aukru

Možná se vám to už někdy povedlo taky. Narazili jste na nějakou zajímavou věc, kterou rozhodně potřebujete, ale fotka k ní byla tak mizerná, že jste stěží dokázali rozeznat, zda je na obrázku skutečně ta nová úžasná kabelka, o které prodejkyně píše, nebo plesnivý svetr její babičky. Většina kupujících není ochotná v takovém případě příliš riskovat, díky čemuž jsem se v minulém měsíci obohatila hned o dvě kabelky. Fotku první z nich jsem už zveřejnila, pochlubím se tedy i s tou druhou. Jo a ta sukně, co jsem měla letos na AF byla podobný skvělý nákup, samozřejmě za korunu! :))
Jo a ten zámek je funkční! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat