pátek 4. října 2013

30 Day D&D Challenge: Day 23 - Least Favorite Monster Overall

    Příště si opravdu přečtu pozorně všecky body podobné 30 Day Challenge, abych předešla podobně otravným příspěvkům. Hlavně to snad ani nikoho nemůže bavit číst :) Mohu vám to alespoň trochu zpříjemnit poslechem mého oblíbeného (leč nepříliš známého) německého IDM Weedekind, který momentálně při psaní i poslouchám. Zároveň s hrůzou sleduji hodiny na spodním rohu obrazovky, které pomalu, ale jistě odměřují čas, kdy na tomhle světě budu už hrůzostrašných 25 let. Áh, vůbec to není hezký pocit!



Day 23 - Least Favorite Monster Overall


    Dneska to bude opět o něco kratší, neboť mě na toto téma už nenapadá žádná vhodná úvaha. Vlastně jsem tuhle záležitost popisovala ve svém předchozím příspěvku a nerada bych se opakovala. Krom toho mám dneska celkem psací den - hraní na Andoru je na tohle někdy opravdu náročné, zvlášť, když člověk hraje ve strategii a vyřizuje celou řadu záležitostí - od posílání depeší, nabídek obchodní spolupráce přes RP příspěvky týkající se jak státnických záležitostí, tak i těch "odpočinkovějších" čistě diplomatických. Příště si alespoň vezmu nějakou krajinu, abych mohla své armády posílat do epických bitev! Nebo bych měla konečně s příchodem čtvrtstoletí dospět? Hmm, mám pocit, že těch pět let se to ještě nějak snese :)

No, zpět k tématu. Nebudu přímo hovořit o nějaké potvoře, kterou vyloženě nemám ráda, ať už z důvodu, že mi přijde přesílená, nebo naopak až extrémně nudná. Spíše vypravěči dost nadužívaná. Jen řekněte, komu z vás se pravidelně nestává, že ho v noci v lese (a klidně i na louce) přepadnou vlci? Vlk už je dle mého takové univerzální stvoření jako skřet - když se ale ti zrovna do hraného settingu nehodí, šup tam hodit nějakého vlkouše. Originální až běda! Krom toho, že tato psovitá šelma váží obvykle méně než 50 kg (až na opravdu výjimečné případy) a pro člověka bývá zřídka hrozbou a když už, spíše půjde po dětech, ti z fantasy světů si asi velmi oblíbili dobrodruhy. Možná mají lepší maso, bůhví. Každopádně se v přírodě může vyskytovat mnohem více druhů nástrah a překážkou pro dobrodruhy nemusí být jen střet s šelmou. To už raději nějací lapkové, kteří mívají skutečný motiv pro útok na ozbrojenou skupinku. Alespoň vás ani dnes neošidím o obrázek ;)


Žádné komentáře:

Okomentovat