čtvrtek 26. září 2013

30 Day D&D Challenge: Day 15 - Favorite Monster (Undead)

    Tak jsem konečně zase v Krkonoších :) doufám, že se i přes tu tunu plánů, co tu mám, dostanu i k nějaké té procházce po lesích. Už nám tu začíná podzim a příroda se začíná krásně vybarvovat. Navíc mám takový nepříjemný pocit, že až se sem dostanu příště, budou už cesty pokryté sněhem :) Chci si těchto krásných dnů alespoň trochu užít. Nevím, jak vy, ale podzim mám ze všech ročních období nejraději ;)



Day 15 - Favorite Monster (Undead)


    Několik následujících otázek mi přijde poněkud slabších; neustále vybírat nějaké z nejoblíbenějších monster. Uf, buď mohli tu challenge zkrátit, nebo pro ni vymyslet něco smysluplnějšího. Ale nedá se svítit, musím se s tím nějak poprat. Naštěstí přichází první na řadu mí oblíbení nemrtví. Jsou to opravdu miláčkové a opravdu je těžké si zvolit toho nejoblíbenějšího. Zbožňuji je všecky, od obyčejných zombáků, přes spektry, duchy až po upíry (tedy až na Edwarda). A duchové předků jsou vlastně taky pěkný svině - hlavně, když vás nemají rádi. Je tu ale jeden typ nemrtváka, který mi zvlášť přirostl k srdci. Řekla bych, že většina z vás už nejspíš bude vědět, o koho se jedná - nebudu vás tedy dlouho napínat. Ano, je to Lich. A to hnedle z několika důvodů, jednak bývají inteligentní, vládnou mocnou magií a často to jsou i úžasné svině. Co víc si přát? Ale pak jsem si vzpomněla, že je tu ještě jedna mnohem víc cool potvora a proto dnešní den bude patřit ji!

Dracolich

No jen řekněte, existuje snad nějaké krásnější spojení? Drak a lich, nádhera! Nemrtvá potvora, které se musí děsit snad každý dobrodruh, bůhví, zda vůbec existuje něco silnějšího. Já bych se s tím rozhodně do křížku nepouštěla. Ačkoliv představa, že bych si takovou stvůru mohla osedlat (jak je vidno na obrázku) je nanejvýš lákavá! Aspoň mám zase nějaký další cíl, ke kterému bych se mohla chtít přiblížit (nebo se alespoň stát tím Lichem, to je taky parádní povolání) :) Potvorám zdar a zítra se tu opět uvidíme ;) 

Žádné komentáře:

Okomentovat