pondělí 30. září 2013

30 Day D&D Challenge: Day 19 - Favorite Monster (Elemental/Plant)

    Áááá, právě jsem se vrátila z Lucerny, kde jsem byla dnes svědkem úžasného výstupu mého oblíbeného irského komika - Dylana Morana. Ačkoliv jsem rozuměla možná tak 3/4 toho, co vykládal, stejně jsem si to moc užila. I díky tomu, že jsme měli poměrně slušná místa už ve 14. řadě, takže bylo dobře slyšet i vidět. Opravdu super zážitek :) Doufám, že se brzy objeví i nějaká ta kvalitnější nahrávka, abych si doplnila mezery v tom, co jsem během představení nestihla.



Day 19 - Favorite Monster (Elemental/Plant)


    Naštěstí mi na sepsání dnešního postu bude určitě nějakých těch 10 minut, co mám k dispozici bohatě stačit. Vybírat mezi ementálama a kytkama je teda vážně super. Ementálové jsou až na nějaké ty obskurnější varianty dle mého celkem nudná stvoření a kytky člověk zas až tak snadno nepotká - až na jednu přerostlou obludu (nejspíš z jiné dimenze), kterou si pamatuji ještě z předchozí kampaně :) Proto jsem si vzala na pomoc dnd wiki a z nabídky vytáhla to, co mi přišlo nejzajímavější.

Phantom Fungus

Už jen ten název zní dost hrozivě a když jsem si přečetla popisek, jsem opravdu ráda, že jsem týhle houbě nikdy nešlápla na klobouk. No jen mrkejte:
This creature looks like a brown and greenish-brown mass with a cluster of nodules atop the main mass, though it is visible only when dead. A cluster of nodules atop the main mass serve as sensory organs. The creature feeds and attacks with a gaping maw lined with rows of teeth. Four stumpy legs support the creature and allow it to move about. This ambulatory fungus is naturally invisible, making it a feared predator among subterranean inhabitants.
Zdroj:  Phantom Fungus. In: Dandwiki [online]. [cit. 2013-10-01]. Dostupné z: http://www.dandwiki.com/wiki/SRD:Phantom_Fungus

Dovolila jsem si to rovnou z wikiny pěkně zkopírovat (páč se mi teď nechce vymýšlet překlad) a dovolila si tu nejhrůznější část ještě vybarvit. Odporná, zlá houba a ještě neviditelná!!!


P.S.- Čím víc se tak hrabu ve sbornících všech těch potvor, tím větší mám hrůzu z dalšího hraní. Ještěže bude tahle challenge brzy končit :D

2 komentáře:

  1. Skopírované! Plagiát! Hanba!
    Ale...docela cool huba :D

    OdpovědětVymazat